Precis så är det, jag kommer att behöva all hjälp jag kan få i form av pushning, medlöpare, publik, hejarklack, support, klapp på axeln, sms, messengermeddelanden, pepp på sociala medier osv…

På lördag ska jag springa Ultravasans hemmaversion vilket innebär att jag ska springa 90 km Hemmavasan. Jag tvivlar inte på att jag inte kommer att klara av det, men det kommer att vara tyst runtikring mig om ni inte finns där.

Nu tycker du att det där kan jag inte ställa upp på för jag bor ju inte i Göteborgsområdet och det är ju helt förståeligt – men då kan man ju sända ett trevlig sms eller meddelande på messenger 🙂

Bor du i närheten och inte allt för långt bort från där jag kommer att befinna mig så kom förbi Massetjärn i Mölnlycke eller någon annanstans som jag kommer att passera på min färd mot att klara av 90 km ultralöpning.


Strax innan start i Sälen för ett år sedan 🙂

Jag kommer att starta 06.00 hemma i Bårekulla och springa upp mot Härryda Kyrka, sedan tillbaka mot Landvetter på småvägar och passerar hemmavid igen efter 20 km. Sedan tar jag mig upp till Tahult, via Gökskulla, passerar brandstationen i Öjersjö och via cykelvägarna tar jag mig till Bertilssons stuga i Delsjöområdet. Fortsätter med ett varv på Skatås 8-an som jag tycker är aptråkig, kommer nog att vara den tråkigaste sträckan men där kommer jag att få sällskap av Emma. När vi kommer tillbaka till Bertilssons stuga tar jag mig längsmed Delsjöarna så att jag sedan kommer ut vid Grindparkeringen som ligger vid RV40 i närheten av Burger King. Tar mig längs med vägen tillbaka mot Mölnlycke via industriparken vid Mölnlyckemotet och sedan ned mot Massetjärn via Råda Kyrka. Vid Massetjärn har jag gjort ca 57 km och kommer att ta ett eller ett par varv runt där till jag närmar mig 60 km. Då kommer Anna ansluta och tillsammans avslutar vi de sista 30 km. Kommer att göra tre varv i Mölnlycke och passera Råda Säteri på första varvet, Gunnebo Slott på andra varvet och ut till Hällsnäs sista varvet.

11h och 27 minuter efter start förra året kom jag till Mora

Kristian kommer att hålla till vid Massetjärn från ca 12.30 tiden. Där kommer jag att passera ett flertal gånger. Kom gärna dit och häng lite, fika, hjälp mig framåt och kanske ta emot mig när jag är klar 🙂

Som sagt, jag kommer att behöva all hjälp jag kan få.

Kanske vill du hänga på ett par km någonstans längs vägen, det är ok att cykla bredvid mig/oss omjag har annat sällskap. Var inte rädd för att det kommer att gå fort, tänk på att jag ska ta mig 9 mil och jag kommer att gå i alla jobbiga uppförsbackar. Förra året gick jag i alla utförsbackar med på slutet – benen var helt döda 😉

Vill du muta mig eller sticka till mig energi så uppskattas Cola, lakrits, gelegodis, nötter, chips, salta kex, äpple….choklad är oftast också gott.

Ses vi så ses vi 🙂

Pst, det finns en app som heter Hemmavasan, via den kan man följa min färd om det fungerar som det ska. Sök bara fram mig, ni vet ju vad jag heter.