Har du någon bra backe i närheten undrade Sara inför kommande schemaläggning av träningsprogram.

Det har jag – jag bor på ett berg 😉

Ni som har varit hemma hos oss vet att vi fått byta ut båda bilarna till 4-hjulsdrift för att kunna besegra backen på Bårekulla Sjöväg när det är som värst på vintern. Men, backen här hemma på gatan är för brant för backintervaller, den är ju precis så att jag klarar av att cykla upp för den – ni vet när det är så brant så att framhjulet liksom stegrar sig.

Tillbaka till backintervallerna. För att hinna med all träning krävs en del planering och planen var att springa gårdagens intervaller efter jobbet i Kallebäck innan jag åkte hem. Ändrade mig dock, hämtade dottern på Fritids och utgick sedan hemifrån. Efter uppvärmningsrundan begav jag mig ut i Gallhålans naturreservat där det finns fina backar upp mot Tahult.
Det blev ett pass som heter duga – jösses – pulsen gick i taket på mina 9 intervaller av blandad sort. 3*75 sek, 3*60 sek och 3*45 sek.
Gott mör när jag kom hem, yogastretchade länge och efter god middag la jag mig på nya fina soffan och somnade 20.15. Det har varit en intensiv arbetsvecka som avslutades med intensiva intervaller.

Nu är det midsommar och solen skiner 🙂